Ga naar de inhoud

Waarom vindjetherapeut.nl


Wordt beter vindbaar via het internet

Tegenwoordig zoeken zorgvragers naar informatie op het internet. Met een vermelding op vindjetherapeut.nl word je dáár gevonden door nieuwe cliënten. De zoekmachine Google heeft vindjetherapeut.nl goed in het vizier vanwege de SEO woorden, de zoekwoorden waar cliënten op zoeken en zoekmachineoptimalisatie. Vindjetherapeut.nl is een overkoepelende website met links naar verschillende websites waardoor Google vindjetherapeut.nl hoger plaatst in de zoekresultaten.

Inzichtelijk met kwaliteit en vakmanschap

Je bent met je collega’s zichtbaar en vindbaar. Je onderscheid je van je collega’s door informatie te verstrekken over je eigen kwaliteit en vakmanschap.
Je maakt –net als alle andere ondernemers– zichtbaar wie je bent, wat je hebt en wat je doet, zodat cliënten een juiste keuze kunnen maken.

Effectiever dan je eigen website

Wanneer je je eigen website door middel van een link op vindjetherapeut.nl vermeldt, zal je eigen website ook een enorme boost krijgen binnen Google. Waarom doet Google dat? Omdat Google vindjetherapeut.nl positief waardeert!

365 dagen online zichtbaar

Nieuwe cliënten vinden jou tegenwoordig vaker via het internet. Naast mond-op-mond reclame is het internet één van de meeste gebruikte zoekmethodes om informatie en mogelijkheden te verkrijgen. Op vindjetherapeut.nl bieden wij je de mogelijkheid om vindbaar en zichtbaar te zijn voor je cliënten.

Veilig door een versleutelde internetverbinding

Vindjetherapeut.nl maakt gebruik van een versleutelde https-internetverbinding en een SSL certificaat. Dit is te herkennen aan het slotje boven in de URL. Dit geeft de bezoeker het vertrouwen dat de website veilig is en de gegevens die worden verzonden zijn versleuteld en niet kunnen worden gezien door derden. Dit geldt uiteraard ook voor je gegevens: die worden –alleen met jou toestemming(!)– verstrekt aan derden.